Sreda, 25.11.09, 18:00, Slomškov trg 6, 3000 Celje:
Sreda, 25.11.09 0b 18:00 na Slomškovem trgu 6 v Celju!!! Akrura dasa, predavatelj, inštruktor, star 51 let, živi v Londonu in celibatu. njegova spletna stran (v angleščini): http://gitacoaching.blogspot.com/

Področja delovanja: pomaga bhaktam uspeti, inštrukcije, duhovna glasba, vodenje.

obvlada: poučevanje, osebnostno vodenje, pisanje, podpora in vodstvo.

Sam o sebi pravi:

Iskcon-u sem se pridružil leta 1983. Od 1985 naprej sem približno 6 let prevajal dela A.C. Bhaktivedanta Swamija v srbohrvaški jezik.

Opravljal sem dela čistilca templja, pomivalca posode, kuharja, referenta za stike z javnostjo, vodje tempeljskih bhakt, predsednika templja, pridigarja kongregaciji, predavatelja, mentorja, in življenskega inštruktorja.

Od leta 2001 sem služil kot izvršni sekretar Iskcon-a v Londonu, življenski inštruktor, in koordinator sistema svetovalcev.

Zadnjih 14 let že proučujem voditeljstvo tako iz vedskih virov kot tudi iz posvetnih (znanstvenih) virov. Več let že objavljam glasilo odličnost vodenja, ki je sedaj tudi del Vedabase 2003, in glasilo Gita vodenje za Iskcon voditelje in pridigarje. Sedaj preko pamho (Iskcon sistem za izmenjavo elektronskih sporočil) konference objavljam tudi glasilo pomoč bhaktam do uspeha.

Imam diplomi za inštruktorja storilnosti in življenskega inštruktorja z Newcastle kolidža v Veliki Britaniji, kakor tudi certificat Iskcon VTE tečaja za voditelje in managerje in tečaj za učitelje I.

Po milosti Krišne, sem v zadnjih nekaj letih svetoval preko 300 Iskcon vodjem večjega in majnšega kalibra in ostalim bhaktam v več kot 1500 seansah in treniral okoli 200 bhakt v veščinah mentorstva.

Moja služba je pomagati bhaktam uspeti z:

1. osvetljevanjem njihovih potencialov in vrednosti

2. odkrivanjem novih opcij, priložnosti, možnosti, prednosti

3. iskanjem rešitev, ki natančno zadovoljijo njihove potrebe.